vineri, 10 februarie 2012

Sinistratii din satele albe..


O zona dens populata din sud estul tarii. Un judet uitat insa de autoritatile ce sunt preocupate acum de predarea preluarea functiilor ministeriale..

Sa va "esplichez" cum sta treaba:

De buna voie si nesilita de nimeni, urmaresc antena 3.Si RTV..(Fie vorba intre noi..oamenii is obiectivi..).Bun. Avand in vedere ca s in municipiul zonei afectate, mi se pare firesc sa urmaresc ce se intampla cu semenii mei. Si azi, i am dat dreptate fostului ministru Traian Igas, atunci cand spunea ca iarna aceasta va fi asemanatoare celei din 1954..

Imagini apocaliptice,cu troiene ce au trecut de nivelul caselor. Nameti de 5 m inaltime. Localitati uitate de lume, 23 000 de oameni fara legatura cu restul tarii.Energie electrica intrerupta, drumuri inchise, aprovizionare cu alimente ioc..

Tara lui Papura Voda..In timp ce oamenii incearca sa iasa din case , aud declaratia fostei ministrese de la Transporturi,Anca Boagiu, ce a gasit explicatia neputintei autoritatilor in regimul acesta de criza:„Ceea ce nu a fost chiar în regulă a fost reprezentat de timingul în care noi am primit avertizările de la ANM. Dacă primeşti avertizările într-un termen scurt şi nu ai un preaviz nu e tocmai bine. Când ai primit-o dintr-o dată şi ai drumurile pline de maşini e o mare problemă să scoţi oamenii de acolo. Nu ne facem vinovaţi, ne uităm la vreme şi vedem care au fost căderile de precipitaţii şi puterea cu care a suflat vântul”(Rtv)

Fumeia asta pe unde naiba o fi bantuit saptamanile trecute?Cand cei de la Meteo instituiau cu o precizie de laudat codurile galbene si portocalii? dar deh..Amu,dupa remaniera "extraordinara" a guvernului, foata ministreasa aplica cu brio dictonul:"Dupa mine ,Potopul!"

Nu mai spun ca azi, Dom' Ungureanu, a vizitatat toate ministerele ,fiind de fata la predarea portofoliilor ..Patetic..La un moment dat, o reporterita il intreaba ce parere are despre situatia scapata de sub control din SE tarii..la care, Prim ministrul desemnat de Popey marinerul, se uita iritat la femeie, si ii raspunde de sus, ca acea intrunire nu are caracter de conferinta de presa..RUSINE! RUSINE! RUSINE!

Ii trimit in iad pe guvernantii si de ieri si de azi, si ma reintorc la conjudetenii mei. Ce nu pot ajunge la lemnele din batatura proprie din pricina zapezii, ce nu au cu ce sa si hraneasca copii, fara de asistenta medicala..Sunt 27 de comune ce nu au energie electrica de zile bune..

Am vazut apocalipsa celor din Buzau,Ialomita si Vrancea..
Si am mai vazut si buchetul de trandafiri albi primit de Doamna Elena Udrea (buzoianca, dealtfel), azi..cupele de sampanie, caldura din ministere ce contrasteaza frapant cu "furia alba"..Si ca toata mascarada asta politica, facuta pe spatele celor ce nu sunt vinovati de caderile masive de zapada si de incompetenta celor alesi de ei sa ii indrume,conduca si ajute, sa fie completa, prefectii celor 3 judete amintite, se opun decretarii starii de urgente..sustinand in prostia lor ca situatia este sub control..

Inchei, cu fraza mi preferata, citandu l pe Badea:
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL..-din pacate!

7 comentarii :

  1. LEOAICO SA MOARA NECAZUL , O PUI DE O " CAMPANIE" ?
    SPUNE UNDE , CUM SI ITI TRIMIT MASINILE .........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sa mi trimiti si cozonaci...ca altfel nu o incep:D

      Ștergere
    2. Nu fac campanii..fara a le putea duce pana la capat..un gand bun si o sustinere morala macar..pot fi deajuns..sper..

      Ștergere
  2. De ce stergi comentariile sinistrato?a dreacu idioata ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai am crezut ca mi a scris premierul..sau ministrul de interne..insa, la cat de agramat esti tu si frustrat,mi am dat seama ca m am inselat amarnic..deci..avand in vedere ca este blogul MEU, FAC CE VREAU..CAPISCI?N u mi permit sa las mizeriile pe care le debitezi tu, ori alt nesatisfacut pe aici..Asa ca, oricat de multe injurii mi ai aduce, tu sau oricare altul, comenturile vor fi sterse din start..Postez ceea ce cred de cuviinta, si astept replici-chiar si contra- ,dar in limita bunului simt..Punct!

      Ștergere
    2. Aa..a dreaq is..recunosc..iar faza cu idioata..hmmm..ori am idei multe, ori sunt partea feminina a "Idiotului" lui Dostoievski..:D..nah, bine ca mai exista "dastepti" ca tine de mi atrag atentia..

      Ștergere
    3. Tot nu te potolesti doctore? treci la cabinetul tau de prostologie si nu ti mai da cu parerea..care defapt e nula..Go,Planet..go..du te..

      Ștergere