marți, 21 februarie 2012

Acum..



"Ca sa ramana limpezi,ochii au nevoie, din cand in cand, de putina umezeala.."

Am vrut sa pornesc de undeva, pentru a ma putea face cat de cat , inteleasa..Sunt momente cand  te desparti pentru a te putea regasi din nou. Asta am facut si noi, decate ori ne am desprins mainile ,crezand atunci ca nu ne vom mai simti pulsurile nicicand..

Si mi face bine sa vorbesc acum, despre ce este. Nu ce a fost, nici ce va fi..Pentru ca ,vezi tu, trecutul nu l intorc,il las acolo sa colcaie in amintiri dureroase sau clipe extraordinare. Iar viitorul?Nu l mai prezic. Pentru ca imi e teama de ce m ar putea rani sau ne ar omori.

Acum. Folosesc radiere imaginare pentru a sterge cuvinte nemiloase, spuse din dragoste. Dap. Aici iti raspund la intrebare. Vorbind cu tine, nu am avut curajul de a ti confirma ceea ce sti si simti deja. Poate pentru ca nu e posibil sa credem ca exista. Si sigur , dupa cum mi ai dat de inteles, iubirea asta nu duce la nimic bun..

Mi am aprins o tigara, pentru ca stiu ca esti nervos..

Acum. Stii ca adevarul se spune de obicei in al doisprezecelea ceas? Intre noi nu exista timp. Pentru ca nu ne e folositor. Noi avem doar clipe. Si povesti. Si indemnuri.Si dorinte ce refuleaza doar fiind nespuse. Doar intuite. Atat.

Acum. M ai "fortat" sa scriu. Si sa nu bag in seama insultele celor ce ma stigmatizeaza fara sa ma cunoasca. Tu ma stii? Dap. Ma simti si atunci cand "fac bine" .Ca si tine.Nu ma poti lasa sa agonizez singura. It ' s true?

Acum. Bem un ceai..cu scortisoara. Si servim ,ireal dar impreuna, o felie de paine prajita cu dulceata..De care sa fie? In seara asta te las pe tine sa alegi..Doar cu visine sa fie..

Acum. Vizualizez un baietandru, ce priveste cerul, si incearca sa numere stelele. Se opreste. Traieste. Viseaza. Iubeste. Uita de Calea Lactee..iar dupa ani, subit, vrea sa continue sa le numere din nou.. E senin cerul. Acum. Le privim impreuna? Si poate ca nu vor mai fi atat de multe astre fara de stralucire..Si se va risipi si praful de stele..

Am smotocit doua suflete. E grav? Le pot reface ?Vreau sa fac asta? 
Acum..nu. Pentru ca e inca o seara ce ne apartine. Noapte adulterina. Poveste de iarna. 





Acum..nu mi pasa de ce va fi maine..

Un comentariu :

  1. Ar fi interesant de calculat cate ore pe zi petrecem altundeva decat acolo und suntem in clipa prezenta ....http://www.youtube.com/watch?v=7GyKt4RwXQg.....sunt clipe in viata mea ACUM si vor ramane mereu in sufletul meu....Angel

    RăspundețiȘtergere