marți, 22 noiembrie 2011

Cast no sin here..







Poci in seara asta sa fiu un pic mai mult melanholica?
Sa dau vina pe vreme..
Caci pe timp nu am cum..
Mi e dor..de o cafea cu o aroma speciala..
Tanjesc..dupa o replica acida, care sa mi puna la munca unicul meu neuron..
Naspa. Pe bune. Plictis. Vid..
Motivatie?
Cast no sin here....





Far' de pacat sunt cei far' de dorinte...Butulescu.

23 de comentarii :

  1. NU POTI CA NU ITI SADE BINE ! HAI CA DAU O CAFEA CU AROMA DE ...... PRIETENIE .
    LEOAICO,SA MOARA NECAZUL SPUNE LUI FRATELE TAU ALB UNDE TE STRING PANTOFII .
    STAI,SA-TI TRAIASCA NEAMUL ROMANESC , DAU DE MUNCA NEURONULUI , IA DE AICI :
    - O mierlitza fuflenditza,fuflendi-fuflendaritza nu poate sa fuflendeasca fuflendi-fuflendareasca pe mierloiul fuflendoiul fuflendi-fuflendaroiul,dar mierloiul fuflendoiul fuflendi-fuflendaroiul poate ca sa fuflendeasca fuflendi-fuflendareasca pe mierlitza fuflenditza fufendi-fuflendaritza.
    -

    RăspundețiȘtergere
  2. AM APASAT GRESIT ......... ITI MAI DAU :))))
    -Cosasul Sasa cand coseste,
    Cat sase sasi sasul coseste,
    Si-n sus si-n jos la casa sa
    Coseste sasul si-n sosea
    Si insusi Sasa-i cat sase.

    -Cind am zis c-am zis c-om zice, ca tu zici c-am zis c-om zice, nici n-am zis c-am zis c-om zice , da tu zici c-am zis c-om zice

    -Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine.( ASTA ESTE CU DEDICATIE ....... SA O INVETI )

    RăspundețiȘtergere
  3. So..Altule..in afara faptului ca rad in continuu si mi se impleticeste limba n gura de numa' numa', nu mai am nici servetele umede sa mi sterg..mecla, si nu stiu de ce am lacrimi..parol!Amu...io mi s peltica..la faza cu sase, fac reclama la salamu' sasesc..apoi,la cea cu ganditu'...doar cu un neuron?Cam mult imi ceri..Iar cu ZISU..asta mi place=))..

    RăspundețiȘtergere
  4. B: te provoc sa te simti bine...sa-ti incingi neuronul ala al tau cu neuronul meu..crezi ca-mi poti face fata jocului dezastruos in care sinapsele se contopesc spre o nebuloasa fericita de abisalurile imaparatesti ale teoriei decreptituidinii si agoniei? ...poti B? poti sa-mi privesti sufletul atragand asupra ta deopotriva si abisul si furtuna si pe de alta parte creatia si zamislirea fantasticului aboslut? crezi ca nu ai sentimente dar de fapt neantul hiperbilizant al abstractului te strapunge pana in strafundul abisal al dragostei??te-as putea avea langa mine cel putin aici pe calea blogurilor insa desantarea ce ma caracterizeaza prostesc i-mi spuna sa nu ma incumet cu tine alaturi sa strapung aceasta ita de agonie si eufemism..si totusi in fiecare zi in timp ce-mi omor timpul...am timp sa-ti spun Buna dimineata B:)
    ACUM SA TE VAD B...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dev..intra devar,asta e o provocare la care nu sunt nevoita sa raspunde,deoarece imi doresc sa o fac..Ia sa vedem..:
    ..neuronii nostri pot face sinapsa si in absenta unui joc dezastruos..se contopesc ,dar nu spre nebuloase, ci spre ireal de real..(a se citi printre randuri);
    ...sa ti privesc sufletul?O fac de multa vreme..tacut,plimbandu ma de voie printre postarile tale, si prin comentariile facute de a lungul timpului..Pot "citi" un suflet si fara a l atinge,sa stii..
    ...pfff,My Dev..pai ma ai langa tine..aici, pe calea blogurilor.Insa nu sunt de acord cu autointitulata ti desantare..nah, ca ti pun o intrebare:Cast no sin here???it isn t..sau poate ca sunt..dar cel ce i pur, sa arunce primul cu "stanca"..Ashea ca, ramanem constanti in ale noastre..diferiti ca stil, insa un "tot" in arta
    zamislirii fantasticului absolut..Kiss, Dev..(mi a obosit neuronul..):)

    RăspundețiȘtergere
  6. ...si cand faci dragoste esti asa ..capoasa??!!UnV

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrumby, poci sa hii cum vrei tu, ca nimeni nu poate sa iti spuna ce sa faci in viata, mai bine decat tu insati.
    Unicul neuron? Eu mai am doi...Facem un "trio ecstrem"? Mereu, cel mai bun echilibru va fi cel in trei puncte. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm nu stiu de ce, dar cu frica recunosc, sau sper sa am doar impresia ca te-ai transformat cam in ce sunt si eu acum. O stanca, dar cu lava in mijlocul ei. Si sa ajungi la acea lava ai mult de sapat. Sper sa ma insel.

    RăspundețiȘtergere