vineri, 21 mai 2010

all or nothing..Un crampei din anormalitatea mea?
Noapte, garda - ce pretentios spus... -,cabinet modern,pustiu.Eu si instrumentar sterilizat recent...Un radio vechi care murmura enervant ceva..It's been a long time spend without you...Ha!
Singura cu amintirile mele.Pe care le reneg,dar sunt iritante si revin haotic ,preumblandu-se blestemate prin materia mea cenusie si prin memoria retiniana.Fac pe dura cu mine insumi spunand ca nu am nevoie de nimeni.Mare ipocrita mai sunt!Parca nu as avea nevoie tine...
Refuz verbal dorinta de a te avea din nou.Asa cum esti. Complicat si complex.
Sheet!
Aberez! Oare?
Urasc Bucuresti-ul.Il ador!Esti acolo.Si ce daca! Arogant,orgolios, sensibil,crud dar dependent de mine...
Trecutul nu mai exista.Doar prezentul si viitorul. Ei as! Atunci de ce naiba doare?De ce incerc sa te regasesc in toti ceilalti,dar de fapt nu mai vrei sa existi?De ce ma bantui mereu cu ochii de un albastru indecent, cu crizele tale, cu docilitatea ta,cu nevoia ta de a fi atins,iubit...Si apoi un cast "cara-te!"
Si am plecat!Nu ai putut ierta dezertarea mea....
Sa le ia naiba de amintiri! Hurts,sinn!
Ba da! Plecarea mea a fost izbavirea ta! Ai iertat-o! Insa apoi am devenit anormal de normala cautandu-te si insistand sa revenim noi...Voiam sa fie un story cu happy-end!Doua orgolii ciocnindu-se prin replici acide! Apoi insuportabilitatea distantei,dureroasa acceptare a firii tale introvertite....
Urasc Bucurersti-ul! Pentru ca acolo esti tu!Si pentru ca acolo voi fi si eu curand,dar fara sa te vad, sa te ating, sa te urasc iubindu-te...
Masochism de cea mai buna valoare,nu?
Nimeni nu e ca noi. Doi nebuni intr-o lume prea normala pentru ceea ce ne dorim....
O banala boaba de fistik mestecata incet pentru a nu te trezi,o cafea slaba facuta din emotie,nerabdare si pasiune...Apoi conversatii fade si departatarea vizibila de noi! Teama unuia de celalalt, eu recunoscand rece dragostea mea pentru tine, iar tu replicandu-mi laconic:"sunt un vanzator de iluzii..."
"Eu mor incet dar sigur...."
Nu mai vreau nimic si pe nimeni.Vreau sa fie martie din nou si sa ma intrebi ce inseamna sin...
Si sa ma lasi sa te aleg pe tine ca fiind pacatul meu capital...
Sa ma droghez cu tine oriunde, oricum si oricand...
Nu mai vreau NIMIC! Vreau TOTUL!
.......si inca mai am un suflet ratacit pe undeva, intr-un pacat albastru......
Cauta-ma!
Inca exist....
Inca respir.......

 • 23 iulie 2008

2 comentarii :

 1. Toate lucrurile care sunt pline de amintiri degaja o visare care te imbata si care te face sa mergi ratacind mult timp...http://www.youtube.com/watch?v=veZpGawG7DE

  RăspundețiȘtergere
 2. "Judecãþile bune provin din experienþã , iar mare parte din experienþã provine din judecãþi gresite."
  VIATA NOASTRA SE IMPARTE IN AMINTIRI SI EXPERIENTA ( AMINTIRI NEPLACUTE ).
  EXISTA DOCTORI PT SUFLET ? SI DACA EXISTA CE FACEM CU CICATRICELE CARE RAMIN ? IUBIREA ,IN MARE MASURA ESTE "UNGUENTUL " CE SUBTIAZA DIN CICATRICE.
  DACA AM PUTEA SIMTI DURERILE CA PE NISTE LECTII DE VIATA (EXPERIENTE) POATE AM DIMINUA NUMARUL LOR;DAR FIECARE DURERE ARE INTENSITATEA EI .
  CICATRICELE ,DURERILE CE NE APASA SUFLETUL ..............VOR SCADEA DIN INTENSITATEA DOAR CAND AM STAT SUFICIENT " DE VORBA CU ELE " INCAT SA DEVINA PARTE CUNOSCUTA DECI TOLERATA .
  DURERILE PROVOCATE DE NOI INSINE SINT "STIMULATIVE " ( CE ISI FACE OMUL CU MINA LUI ........ NU INVINOVATESTE ) SI UNEORI SINT EFICIENTE ( " DE TOT CEEA CE FACI ESTI SINGURUL VINOVAT PENTRU CA INAINTE DE A FACE CEVA GANDESTI -D.Z. ") .
  DURERILE PROVOCATE DE NOI ..............CU ACESTEA FIECARE SE DESCURCA IN FUNCTIE DE ,DE ??????? OARE ,DE CE ANUME ? DE OMUL CARE ESTE ? DE CARACTERUL CE IL ARE ? DE SUFLETUL DIN EL ?
  " AM VRUT SA FAC DOAR BINE ,DAR FARA RAU NU AM PUTUT -D.Z. "
  PENTRU A NU RANI ,A MULTUMI PE TOATA LUMEA ESTE O SARCINA GREA CE AI REVINE BUNULUI DUMNEZEU SI UNEORI MAI PRIMESTE RECLAMATII .......
  NOI , CEI DIN " REGNUL " CELOR CARE GANDESC ,SA INTELEGEM CA BINELE SI RAUL FACUT SE VA INTOARCE LA NOI ,INTENSITATEA LOR TINE DE CEEA CE SINTEM SI CU CATA BUNA STIINTA AM FACUT ACESTEA .

  RăspundețiȘtergere