sâmbătă, 17 august 2013

About power.




     

Definim fiecare asa cum isi doreste..PUTEREA. Si vrem s o detinem din orice punct de vedere. Doar ipocritii neaga lucrul acesta. Nu?

Si fiecare avem putere. De a atrage, de a manipula, de a face rau sau bine. Insa nici unul dintre noi nu stim sa ne o dozam. Pentru ca suntem avizi. De putere.

Puterea de a fi peste celalalt. La figurat..Se naste din vrerea fiecaruia de a fi unic si cel dintai. Multi o gandim,putini o spunem.

 E ca un joc de Domino. Impingi cu putere o dorinta ,cad altele in ritm natural, insa ramane una in picioare. Cea mai puternica. Si indeplinibila.

Nu mi laud potenta de a supravietui multor nimicnicii si nemernicii. Fiecare trecem prin amaraciuni, si  renastem intotdeauna cand reusim sa trecem peste ele. Ma accept insa si cu slabiciunile mi zilnice, cu mustrari de constiinta sau cu fapte cat de cat bune. Am puterea sa o fac. Sa mi fie bine.

Am intalnit persoane ce poseda harul de a fi ”altfel”. De a face ceea ce multi altii sunt incompatibili doar cu gandul ca ar putea accepta acele ”daruri”. Iar cei ”altfel”, din pacate, uzeaza de putere. In mod nociv restului. Afiseaza ceea ce pot, lovind cu putere in cei neputinciosi. Iara asta nu mai e putere. E doar vanitate. Si rautate..Ca in luptele dintre alb si negru. Cu rezultatul unui gri sters..

De ce nu tastez despre puterea in dragoste? Pentru ca nu trebuie sa existe. Decat dorinta de a ramane intr o iubire egala..De nu..Totul este vid. Este putere.

Eu..eu vreau sa AM puterea sa raman femeia ce toti barbatii doresc sa o aiba, si sa am puterea sa NU fiu femeia ce toti barbatii o au. Atat.

Uraste ma perfecta..iubeste ma defecta(dar puternica)..

Un comentariu :

  1. Da-i omului putere si-apoi lasa-l sa se prezinte.
    Identic cu da-i omului parale si-apoi vezi cine este.

    Cred ca cei ce-si doresc si isi inoculeaza in fiecare celula dorinta de putere, ajung sa stapaneasca caile intunecate...pentru ca ajungem ceea ce ne dorim (in mare parte).

    RăspundețiȘtergere