vineri, 2 martie 2012

Forgive me, for I have sinned..


Exista. Parerile de rau. Le acceptam sau nu, ne invadeaza sufletele..Cati dintre noi nu regreta fapte, gesturi, cuvinte..poate si taceri?

Iti pare rau atunci cand simti ceva..pentru cineva, si nu ii poti spune, pentru ca nu e posibil..Pentru ca acel "cineva" nu ti apartine, dar simti ca face parte din tine..

Regreti ca spui prea usor "Te iubesc!" ,doar pentru a nu rani persoana careia ii spui..Din mila, compasiune.. Sau doar din "obligatie"..

Iti pare rau ca nu ai luptat odata pentru ce iti apartinea.. Ca ai lasat sa treaca vremea, sa existe distanta  intre sentimente si atingeri..

Oare cati dintre noi nu am avut sau nu avem puterea sa recunoastem ca am gresit?Voit sau nu..Si ca atunci cand, spasiti, incercam sa cerem iertare, vorbim in van..Ne asculta poate doar stelele..sau praful lor..

Si atunci apar amarele clipe de deznadejde.. Simti stigmatul autoimpus de "paria", si te afunzi in depresie..

Mimezi fericire, exulti aparent, insa in interior, te  ineci in  lacrimile nelasate sa curga, si speri..

Speri ca e posibil sa dai timpul inapoi, si sa faci ceea ce trebuie. Sa iubesti fara a declara.. Sa refuzi ceea ce nu iti face bine, si sa traiesti clipa...

Imposibil... Si ramai doar Tu..cu parerile tale de rau..

Toti avem pacate..Mari, mici..ele exista. Le constientizam, tindem sa nu mai adaugam altele in plus, insa patima e mai presus de orice..

Iarta ma..ca ti sunt osanda far'de vrere..

8 comentarii :

  1. Fericirea te ispiteste cu pasiunea de a o avea, pe cand, suferinta te iarta de aceasta osanda...http://www.youtube.com/watch?v=ZrkGoz-xE0Q&feature=related....Angel

    RăspundețiȘtergere
  2. La scris te pricepi.La oameni mai putin.Nimeni din lumea asta nu o sa te ajute neconditionat. Critica este un contrasens:trebuie sa citesti nu ca sa-l intelegi pe altul,ci ca sa te intelegi pe tine insuti. Esentialul tisneste adesea la capatul unei discutii prelungite.Marile adevaruri se spun in pragul usii.Metoda cea mai eficienta de a-ti face prieteni credinciosi e sa-i feliciti pentru esecurile lor.Citindu-ti textul am ajuns la concluzia ca misiunea mea e sa vad lucrurile asa cum sint. Exact contrariul celor scrise in text. Omul este un animal inteligent.Cu cit este mai inteligent cu atit este mai periculos.Ca orice animal nu este condus decit de impulsuri sexuale,care cu timpul duc la dementa.De regula cind acesta ar vrea dar nu mai poate.Citi dintre noi au puterea sa afirme ca sint in stare sa faca sex intr-o statie de metrou la ora de virf? Nimeni dar toti am face-o.Intre barbati si femei prefer femeile,pentru ca au asupra prmilor avantajul de a fi mai dezechilibrate. Putem obtine aproape orice,dar nu si ce rivnim in taina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Dezechilibrata"????..si "dementa"???..M ai dat pe spate cu subtilitatea inexistenta vis a vis de "impulsul meu secsual"..Nah..ca deja m am enervat..Nu mi arunca mie in "carca" ceea ce ai vrea de fapt sa fiu..Capisci? Mi se rupe de "filosofeala" asta a ta.. Nu stiu de ce ai impresia ca scriu doar pentru a mi suprima acatarii sentimentzi..
      Sti ce i? M am saturat sa va tot dati cu parerea ..si tu, si Dr.. si toti ce nu pot suporta simplul fapt ca altii pot avea o gandire total diferita de a lor..Basta!
      Ofer respect..cer la fel..
      Pana atunci, stati cuminti,si faceti bine de mi ocoliti blogul..

      Ștergere
  3. Primele 2 propozitii iti erau destinate,restul textului ...
    Ti-a sarit aiurea!
    La originea fiecarui gind,oricit de neinsemnat,se contureaza un usor dezechilibru.Ce sa mai spui atunci de cel care a generat insasi gindirea?

    A citi inseamna sa-l lasi pe altul sa trudeasca pentru tine.Ce gingasa forma de exploatare!
    O citare trunchiata echivaleaza cu o tradare,cu o insulta,prejudiciul fiind cu atit mai grav cu cit intentia era sa ti se faca un serviciu.
    Relatiile dintre oameni sint atit de dificile pentru ca am fost creati sa ne dam in cap.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda..O "palma" pe care o merit.Se pare ca impulsivitatea mea si o aratat "coltii" aiurea..Imi fac o mica "Mea culpa",si observ, cu mare drag, ca ai inceput sa rationezi asa cum trebuie..

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sanatate si numai bucurii leoaicoo!
    Nu trebuia sa-ti faci mea culpa.
    De ceva timp am inceput sa apreciez oamenii cu bune si rele.
    Aceleasi urari si pentru Bobo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma enerveaza cat m-am regasit in postarea ta...ma enerveaza la culme. Stii ca mi-e frica sa imi respect propriile reguli legate de "traieste clipa" si zboara, chiar daca nu ai aripi? Mi-e frica de fericirea care m-ar dezgoli si mi-ar scoate la iveala latura extraordinar de sensibila, mi-e frica de modul cum stiu ca ma voi darui:) dar stii ceva sinnu meu? fuck all..live the moment:)

    RăspundețiȘtergere