miercuri, 30 martie 2011

Risipa

De cuvinte. De stari. De tot. Si de nimic.Aparentze. Iluzii.Realism.Bla bla bla..Satula de idiotzenii fara sens,si de interpretari aiurea..Catalogari fara esentza,si cate si mai cate..Fack risipa de bun simt. Astazi ma declar ignoranta..Punct.
LEFTFIELD Song Of Life

Asculta mai multe audio diverse

miercuri, 23 martie 2011

Dorinta

  Intrasem in baie.Putin intimidata de transparenta usii. Era la fel . Dar totusi,nu ma puteam obisnui. Inca..Imi stersesem rujul. Nu ii placea. Imi creionasem subtil conturul ochilor.Atat. O bluza alba si o pereche de bichini. Era de ajuns. Doar eram acasa. La el.
  Nu stiu de cata vreme ma privea.Era acolo. Gol. Superb.Purta doar un tatuaj si o tigara. A intrat.Dand drumul la apa dushului, ma musca de ceafa. Cumplit. Far ' de veste. Am lacrimat de durere. Strangeam din dinti,dar nu scoteam nici un sunet...M a intors spre el. Luandu mi bratele, mi le a pus in jurul gatului sau...Sarut devorator..M a impins sub dus,lasand apa sa mi curga pe fatza.Ma domina. Total.Eram ca hipnotizata. Privire in privire..Bluza mi se lipise de mine..Sanii grei se conturau obraznici,cersind atingeri..Intuise.L am lasat sa ma dezbrace. Picaturi calde coborau navalnic peste trupurile noastre..era ceva cerebral inainte de toate. Ma subjuga. 
  Degetele sale ma redescopereau tactil.Tacea. Si lasa ochii amandurora sa vorbeasca.Nerostind cuvinte. M a luat de par, inclestandu si gura de a mea.Again. Simteam gust sarat de sange si buze sfasiate..Inca un urlet tacut...Apoi...
  M a impins deoparte.L am vazut prin tulburarea vizuala..Plangea. El..plangea.Lacrimile i se contopeau cu apa fierbinte.Constientiza. Totul.Sau nimicul..Disperarea albastra ma omora incet..Preferam sa ma domine..sa ma loveasca..Nu ar fi durut atat de mult..
  M a avut acolo. Firesc. Animalic. Lacom. Apoi tandru..Din nou brutal..
  Au fost clipele lui de iubire. Trupeasca si sufleteasca.Unice. Obsesive si obsedante...
  Pentru ca apoi sa urmeze inevitabilul. Haos.


Touch and Go - Straight to number one

Asculta mai multe audio diverse

sâmbătă, 19 martie 2011

Ce aiurea e..

E o zi mohorata. La draq.Cand voiam sa tzip si eu optimismul din mine..tre sa fie rece afara..Yeah...Vreme de gandit. Ba nu. De trait. Asa cum se poate. Adica,de respirat. Raceala unei vremi aiurea..Nu ma bagati in seama. Azi perorez. Tot aiurea.


DJ Project feat Giulia - Mi-e dor de noi(Official R.E)

Asculta mai multe audio instrumentala

vineri, 11 martie 2011

Scapare

Cand o infectie acuta-care se cronicizeaza ulterior-,nu raspunde nici unui tratament,se impune utilizarea terapiei soc. Cum se aplica?Simplu.Tai raul de la radacina..
Asa e si in dragoste.Daca o iubire singulara devine drog,si,neavand parte de atentia celuilalt,intri invariabil in sevraj..Te lupti cu realitatea si traiesti in,si din iluzii..Apoi totul devine haos.Halucinatiile iau locul adevarului, amintirile iau surclaseaza prezentul.Uneori,feeria clipelor trecute este atat de coplesitoare,incat orice fapt sau lucru veridic,dispare..Urmand inevitabil,anxietate. Necuvinte rostite.Arsuri cardio psihice.Ochi ce simt atingeri trecute. Plinatatea Eu lui celuilalt,si vidul personal.And again,haos.Clipa de clipa, te afunzi in indoiala. Un singur cuvant uzual,dar auzit de la el intai, il simti cu sufletul..Cauti dovezi, invocand dor,dar de fapt treci la urmatoarea 
faza a nebuniei.Obsesia. Incerci sa domini prin gesturi repetative si nefiresti.Agasezi. Te legi de un fir invizibil si nesigur,totodata.Ignori degetul oferit din amicitie, si insfaci brutal toata mana.Devorezi paranoic orice legatura cu celalalt. Nu mai exista demnitate.Iti tarsai sufletul, si il oferi pseudo jumatatii..la nesfarsit.Insisti patetic sa ti l priveasca macar. Si sa ti creada trairea. In nimicnicia ta,refuzi aroganta si duritatea stapanului,decazand treptat in fata lui. Lasandu l sa te ucida. In diverse moduri.Apoi constati cu stupoare ca ai trait in minciuna. Pe care ti ai construit o pe vise. Si te trezesti. Si iti dai seama de hilarul situatiei. Iti lingi ranile in tacere. Si iei o decizie. Aceea de a trai. Fara drog. Simplu. Si real.


Spin - Amintirea Ta

Asculta mai multe audio diverse

joi, 10 martie 2011

O zi..altfel

Azi am avut chef sa traiesc.Sa respir primavara. Sa mi simt libertatea curgandu mi prin vene si sa mi simt independenta. Am colindat prin urbea mi natala fara tinta..Cateva ore. Mi am redescoperit orasul. E frumos. Acum constientizez ca am lipsit din mine multa vreme.
Am zambit mult. Am trait clipe demult uitate. M am bucurat de banalitati. Si m am oprit in piata sa miros un buchet de trandafiri. Spre consternarea vadita a floraresei. Am ce am cu vanzatoarele de flori..
Am tras cu urechea la conversatii. Si mi am facut propriile scenarii vis a vis de viata interlocutorilor..
Am mangaiat cu ochii o pisica .Statea pe cedacul unei case batranesti. Am observat paradoxul edilic. Alaturi de casa simpla,dar fermecatoare,exista o cladire mare. Urata. Albastru inchis. Ferestre cenusii.
Apoi am privit blocurile. De parca nu le as fi cunoscut. Din nou,imaginatia mea a luat o razna...
Am vrut sa retraiesc un film.Am urcat intr un autobuz. La intamplare. Mi am rezemat capul de geam..si am pornit in incursiunea amintirilor.Parca "Scene din viata Mariei " se numea filmul..Din perioada comunista. Un film social. Cu o mica tenta politica. Dar de un dramatism real..Ea..Maria..o femeie divortata,nevoita sa isi creasca copiii singura..il intalneste pe el..omul care o ajuta sa treca peste greutatile iminente ale vietii..Si mare parte din amaraciunea ei,i se perinda in gand,intr un autobuz. Din Bucuresti. Cufundata in gandurile si amintirile sale..constata ca ajunge la cap de linie. Coboara. O astepata El. Si isi continua viata. Dar acum e fericita..
Azi am avut chef sa traiesc..

Mi-e dor,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,si doare!

Asculta mai multe audio acustica

marți, 8 martie 2011

Un 8 martie hidos



Asa a fost pentru mine. Mai sunt doar cateva ore si scap. De "bucuria" de a fi femeie..adulata..intr o oarecare zi.Ce am facut eu asa special incat sa primesc urari de complezenta? Doar cateva au fost sincere..si le am simtit asa. Restul..obligatie. Trend. Cik. Da! Sunt nesuferita..si? Nu mi pasa. Nu imi cer nici mie ,nici altcuiva sa ma iubeasca fortat. Nu mai vreau nimic.Bla,bla,bla..La multi ani femeilor..

sâmbătă, 5 martie 2011

Post scriptum

Stiu ca nu sunt singura ce sufera. Doar ca e o chestie personalizata. Stiu ca din pricina unei taceri,pot lua nastere tragedii..Mai grave,sau mai putin grave..Stiu ca imi lipseste responsabilitatea aferenta varstei. Am momente cand pierd cerebralitatea,realismul..Sunt om.Inainte de a fi femeie.Si stiu ca ceea ce a fost,nu mai trebuie sa existe. Pentru ca acel pas..spre prapastia nebuniei , nu trebuie facut..Se spune ca atunci cand iti accepti boala..e primul stadiu spre vindecare.
Nu ma judecati. Si nu ma comentati. Am refulat. Atat. E o stare de fapt.


marți, 1 martie 2011

JAAR PROJECT - Oda ochilor tai

Bucuresti



Logic..ar trebui sa fac astazi o peroratie despre cat e de frumoasa primavara..ghiocei, martisoare, bla ,bla,bla..Sincer? Nu am chef de dulcegarii. Vreau sa mi povestesc visul. Pentru ca asa imi doresc. Sa nu il pot uita. Ha...
M am vazut in Bucuresti. Again. Se pare ca subconstientul meu accepta ceea ce realitatea tinde sa ignore. Te am visat pe tine. Acasa.Impreuna. Taceam. Dar era bine. Apoi metroul. Din nou pe canapea..Succesiuni de imagini depozitate in creier,se succedau cu o viteza uluitoare. Pregnant? Doar profilul tau. Obsedant? Ochii..Crud? Necuvantul. Dezamagitoare? Dimineata...Back to reality,bitch..Game it s over. For good!