miercuri, 11 mai 2011

LOBBY

   



   Ja ja ja....Ce repede pun misoginii etichete bloger itzelor:))
  Sa va explic si de ce..Citeam deunazi postarea unui tip (fiind femeie, si avand in vedere ca s si blonda-logic, am uitat numele autorului, implicit a blogului:D)- care, prin intelepciunea sa masculina, considera ca o femeie asterne pe filele electronice. doar frustrarile si neimplinirile sale,autovictimizarea si autocompatimirea respectivei fiinte,nefiindu i pe plac...
  Cum eu ma regasesc in caracterizarea domnului cu pricina, consider ca se cuvine sa vin cu cateva argumente plauzibile din punctul meu de vedere.Asa ca..pazea:
   So..:Io s frustrata.Da. Si? Incurc pe careva? Nu cred.Cine nu are chef de "smiorcaielile" mele , are optiunea in bara de sus..next blog..
   Doi la mana: Pana mea!- eu stiu ca "facerea" si dezvoltarea unei postari, poate constitui ori un jurnal propriu, o poezie sau un poem stors din mintea fiecaruia, eseuri, proza individuala, ori vreun copy/paste de la autori cunoscuti (fireste, amintind sursa..), putand exista dealtfel si o anume tematica,etc..-lista continuind..Concluzie? Pai, domnule inchizitor,ce altceva poate defini termenul de blog personal??? Scriu ce vreau, fack ce doresc - desigur, in limita maxima de bun simt si respect propriu, si, normal fatza de eventualii cititori..Nah! Ca deja is patetica. Asa i? Las ' ca asa fac trecerea rapida la cel de al punct..
   Sentimentalismul si patetetismul feminin. Ioi..Cum sa va explic mai pe intelesul dumneavoastra? Femeia, prin definitie, este o faptura sensibila, patimasa..,ce prefera sa "gandeasca" cu corasonu' (grav pleonasm, dar am folosit ghilimelele de rigoare:))...Insa.Exista , fireste si niscai exceptii("par egzampla" -je), care, deseori, emana mult mai multa cerebralitate decat ar crede cei din tagma masculina..Da! Intr adevar, mintea e unul dintre inamicii invizibili ai ego ului fiecaruia. Lojik, atunci cand estem in exces.(La naiba, in puii mei, ma minunez si eu cata "intelectualnicie " pot poseda..=))
  Mai aveti rabdare sa parcurgeti aceasta peroratie feminina (nu feminista- neaparat) , mon cher ami?Daca inca aveti ochisorii deschisi, si aceasta luuuunga replica nu si a facut efectul (scontat, dealtfel) de somnifer, sa purcedem la urmatorul punct de pe lista Eminentei Voastre:
   Citez din memoria mi "pre Alzheimer iana": Cica,femeia se axeaza  pe amintirea fostei relatii, facand o adevarata tragedie Shakesperiana din asta..Ei,da! O fac aici. In "cotetzul" meu. O impart necunoscutilor, si mi o pastrez mie. Intacta. Drept dovada ca a existat. Postura total diferita de a dumitale, domnule Perfect! De ce? Pentru ca, dvs, la o bere (doua..trei....)servita cu amicii, te apuci barbateste sa povestesti de a fir a par, toata tarasenia din relatia cu ex a. Uhh..Mai ales amanuntele secsuale care sa iti puna in evidenta potenta. Mica sau mare. Existenta sau nu.Asa ca...ma intreb,cine i mai fair play dintre noi?Eu. Normal. Pfff...Incepe sa miroasa a arogantza. Feminina, of course..
    Ultimul punct nu il mai dezvolt. Deja mi e lene..si apoi eu nu ma joc Farmville. Prefer Conquiz.Imi resuscita unicul neuron activ=))..de blonda aflata in floarea varstei:D
    E cazul sa inchei pledoaria. Nu de alta, dar de voi continua, tind sa devin prea interesanta si nu vreau sa acaparez atentia doar asupra blogului meu. Care apropos, intruneste tai celi huliti di tini ....
     P.S:Promit solemn, stimabile, ca voi incepe curand tratamentul cu Lecitina. Haloperidol ul nu si a facut efectul=))..
    P.S.S1: Sa fie clar! Nu urasc barbatii. Recunosc insa ca nu imi place Barbie, de accea prefer sa ma joc cu Ken..
    P.S.S.2:Nu generalizez. Respect cei 5% real gentlemens..
    P.S.S3: Si daca..prin peregrinarile dumneavoastra prin lumea blogurilor feminine (si nu numai)- veti da ,intamplator, si de aceasta postare "pseudoumila/umilitoare", -va acord sansa de a avea dreptul la replica..Asta in cazul in care masculinitatea dvs covarsitoare doreste sa domine..Cika!
             Semnat: Frustrata sentimentala.

Avertizare: Aceasta postare doreste sa fie un pamflet. Daca devine ,sau nu, tinta ironiilor dvs..numai persoanele ce o citesc pot judeca! Tratati o cum va vrea inimioara!




   
 

2 comentarii :